Vakkundig en kwalitatief dakwerk!

BEL 0496 50 94 28

Expertise in zink- en koperwerken

Dakkennis - Zink- en koperwerken

Hebt u plannen om zink- en koperwerken in Meerhout en bij uitbreiding in heel Vlaanderen te laten uitvoeren? Ook dan bent u bij Dakkennis aan het juiste adres.

Hang- en bakgoten

Nadat uw dak gelegd is, moeten natuurlijk ook nog hang- en bakgoten en afvoerbuizen geplaatst worden. Wel, daar hoeft u niemand anders voor te zoeken. Met onze jarenlange ervaring kunnen we ook deze werken tot een goed einde brengen. Wij staan garant voor een complete service.

Prima prijs-kwaliteit

Kwaliteit vormt een constante bij Dakwerken Dakkennis, niet alleen in de dienstverlening maar ook in het materiaal. We zorgen ervoor dat de verwachtingen van de klanten telkens opnieuw worden ingelost. Zowel aannemers als particulieren ver buiten Meerhout weten ons verzorgd werk en onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding sterk te waarderen. Dit resulteert in diverse mooie realisaties bij tevreden klanten in heel Vlaanderen.

Wil u uw dakwerken of zink- en koperwerken bij ons laten uitvoeren? Of platte daken laten leggen? Neem dan meteen contact op. We komen graag vrijblijvend bij u langs voor een oriënterend gesprek.